Inschrijven mei

Inschrijven mei

Mei wordt hopelijk een betere mand voor ons allemaal.

Er zijn weer een hele boel aanpassingen.

2 mei zal nog vallen in ons oude systeem. Vanaf 8 mei mogen we terug met 25 samenkomen.

Wat dat precies inhoudt zal ik hieronder nog even overlopen.

Het oude systeem enkel nog voor 2 mei:

Voor Speelclub:

Speelclub heeft zondagvoormiddag Chiro van 10u-13u.

Wij organiseren 2 bubbels van 10 leden voor deze afdeling per maand. Dat houdt in dat sommige leden een maand niet naar de Chiro kunnen komen. We werken met een inschrijvingssysteem dat geldt voor een hele maand. De eerste 20 leden worden verdeeld in 2 groepen. De rest komt op een wachtrij te staan en krijgt voorrang als u de maand erna uw dochter opnieuw inschrijft. De maatregelen houden ook in dat uw dochter moet kiezen voor een hobby. Chiro zou je dan een maand lang kiezen, wij vertrouwen erop dat u dit respecteert.

De leiding van de afdeling (Kitty, Lynn en Antje)  verdeeld deze groepen en laat ook weten aan welke poort u zich moet melden. We gaan er namelijk 2 in gebruik nemen, de normale Chiro poort en de poort wat verder in de straat aan de Oude Boekerij.

Wij vragen aan jullie om enkele dingen niet te vergeten:

  • Mondmaskers, alle -12 leden dragen mondmaskers
  • Drinkbus
  • Een warme jas, sjaal, handschoenen,…. We spelen veel buiten en dan kan het koud worden.

Voor Kwiks:

De kwiks komen naar de Chiro op ZATERDAGVOORMIDDAG van 10u-13u.

Wij organiseren 2 bubbels van 10 leden voor deze afdeling  per maand. Dat houdt in dat sommige leden een maand niet naar de Chiro kunnen komen. We werken met een inschrijvingssysteem dat geldt voor een hele maand. De eerste 20 leden worden verdeeld in 2 groepen. De rest komt op een wachtrij te staan en krijgt voorrang als u de maand erna uw dochter opnieuw inschrijft. De maatregelen houden ook in dat uw dochter moet kiezen voor een hobby. Chiro zou je dan een maand lang kiezen, wij vertrouwen erop dat u dit respecteert.

De leiding van de afdeling (Suzanne, Luna en Nanou)  verdeeld deze groepen en laat ook weten aan welke poort u zich moeten melden. We gaan er namelijk 2 in gebruik nemen, de normale Chiro poort en de poort wat verder in de straat aan de Oude Boekerij.

Wij vragen aan jullie om enkele dingen niet te vergeten:

  • Mondmaskers, alle -12 leden dragen mondmaskers
  • Drinkbus
  • Een warme jas, sjaal, handschoenen,…. We spelen veel buiten en dan kan het koud worden.

             Inschrijven voor 2 mei kan met deze link: https://forms.gle/SF3FaWRH8XRWajvW6

Voor Tippers, Tiptiens en Aspiranten:

De +12 komt naar de Chiro op zondagnamiddag van 14u-17u. De speelplaats wordt voor hen in 3 delen verdeeld. De leiding van de afdeling zelf communiceert hierover met de leden. Voor de Tippers, die met 14 ingeschreven leden zijn, wordt er onderling ook een inschrijfsysteem voorzien maar dit wordt door leidsters Britt en Yuna geregeld. Zowel de Tiptiens en Aspiranten kunnen gewoon een bubbel van 10 vormen. +12 moet altijd een mondmasker dragen en mogen niet in de lokalen komen. De maatregelen houden ook in dat jullie moeten kiezen voor een hobby. Chiro zou je dan een maand lang kiezen, wij vertrouwen erop dat jullie dit respecteren. Wij vragen jullie om enkele dingen zeker mee te nemen:

  • Mondmaskers
  • Drinkbus
  • Een warme jas, sjaal, handschoenen,…. We spelen altijd buiten en dan kan het koud worden.

Het nieuwe systeem vanaf 8 mei tot hopelijk het einde van het jaar:

Voor Speelclub:

Aangezien speelclub (1ste- 3de leerjaar) met 36 leden zijn ingeschreven zullen zij zich nog wel moeten inschrijven. Gewoon om er zeker van te zijn dat we niet over de bubbel van 25 gaan. Hiervoor zal u elke maand een link ontvangen. De speelclub heeft gewoon Chiro op zondag voormiddag van 10u-13u. Tenzij anders aangegeven in het boekje (met de examens van de leiding kan dit al eens veranderen naar vrijdag avond), bekijk dit dus zeker heel goed.

Inschrijven kan hier: https://forms.gle/jkzASYLtFU9ud9Pz5

Voor Kwiks:

De kwiks (4de- 6de leerjaar) zijn net met 25 leden zij kunnen het dus zonder inschrijving doen. Zij zijn elke zondagnamiddag welkom op de Chiro van 14u tot 17u. Tenzij anders aangegeven in het boekje (met de examens van de leiding kan dit al eens veranderen naar vrijdag avond), bekijk dit dus zeker heel goed.

Voor Tippers, Tiptiens en Aspiranten:

Deze afdelingen blijven gewoon op zondag namiddag van 14u-17u Chiro hebben. Tenzij anders aangegeven in het boekje (met de examens van de leiding kan dit al eens veranderen naar vrijdag avond), bekijk dit dus zeker heel goed. Leden moeten zich niet inschrijven om naar de Chiro te komen.