VERHUUR TENTEN

Nog geen tenten voor jullie kamp deze zomer? Geen probleem, wij hebben 4 patrouille tenten van 6m x 4m die we verhuren tijdens de maanden juli en augustus met uitzondering van de periode van 31 juli tot 10 augustus. Lees hieronder onze voorwaarden. Voor elke tent hebben we andere huurprijzen gaande van een vast tarief van €70 tot €100 en een waarborg gaande van €300  tot €500. 

INFORMATIE EN VOORWAARDEN

- Er wordt een vast tarief en een dagtarief van €5/ dag gevraagd. Voor elke begonnen dag wordt het dagtarief aangerekend. De dag waarop de tenten worden opgehaald telt niet mee.

- De waarborg moet gestort zijn 7 dagen voor het ophalen van de tenten en betalen kan tot 7 dagen na het terugbrengen van de tenten.

- Als de groep op tijd betaald krijgen ze een korting van €5, dat is dus één dag.

- Als de schade aan de tenten groter is dan de waarborg dan wordt er een bijkomende bedrag gevraagd om de kosten te vergoeden.

- We verhuren alleen aan erkende jeugdbewegingen en organisaties.

- Er kan alleen via overschrijving betaald worden, nooit cash.

- Als een organisatie alle 4 de tenten tegelijk willen uitlenen hebben we een pakketprijs van €500.

- De groep moet een verzekering ‘alle risico’s’ voorzien voor de tenten. Je kan deze verzekering afsluiten op https://chiro.be/verzekeringen/extra-verzekeringen/tenten-verzekeren?gclid=Cj0KCQjwkruVBhCHARIsACVIiOyKW0_QCJG3vYl6TBPI2A6DmxUHuF4u7fds69puTo_bthfs7XcJzlUaAgggEALw_wcB

CONTACT EN AANVRAAG 

Een prijsaanvraag kan je aanvrgaen via ons mailadres: verhuurchiroklaasje@gmail.com
Bij vragen kan je altijd bellen naar de verantwoordelijke Wolke Roels: 0486881489