Openspelnamiddag + info over nieuwe werkjaar

Beste ouders

Zoals verwacht kan onze openspelnamiddag dit jaar jammer genoeg niet op de normale manier doorgaan. Maar geen paniek! Wij hebben ervoor gezorgd dat we nog steeds met een hele bende plezier kunnen maken!

De openspelnamiddag zal op zondag 6 september van 14u00 tot 17u00 plaatsvinden.
De kinderen die jonger zijn dan 12 jaar worden verwacht op de gemeenteplaats. Daar zullen we samen, in bubbels, met Chiro Jochihe een groot spel spelen.

De kinderen die 12 jaar of ouder zijn, worden op de Chiro (Heiligstraat 6) verwacht. Ook daar zal er samen een spel gespeeld worden.

Die dag werken we op beide plaatsen met een ‘kiss and ride’ systeem. Er zal een duidelijk onthaal geplaatst zijn waar je met je dochter(s) kan komen aanschuiven. Daar zullen er leidsters zijn die de bubbels verdelen. Als dat is gebeurd, wordt er gevraagd om het terrein te verlaten en je kind om 17u00 terug op te halen.
Ook is er al een mogelijkheid om hier je dochter(s) in te schrijven. Kan je er niet bij zijn dan? Geen probleem! Je hebt nog de kans om je dochter(s) in te schrijven op elke zondag tot 4 oktober op de Chiro zelf!
Gelieve ook in de wachtrij een mondmasker te dragen en genoeg afstand te houden van je voorliggers.

Als je vijf dagen voor de openspelnamiddag nog ziek bent geweest, gelieve dan dit jaar een keertje over te slaan. Zo kan alles op een veilige manier verlopen en kunnen we voorkomen dat Corona zich nog meer verspreidt.

Ook de gewone zondagen zullen wat anders verlopen. Hier moeten we ook in bubbels werken. Zo zal de +12 van 10u00 tot 13u00 naar de Chiro komen en de -12 van 14u00 tot 17u00.
Wanneer jullie hier uw dochter(s) komen halen, vragen wij ook om een mondmasker aan te doen tot u de Chiro heeft verlaten.

Alvast bedankt voor jullie medewerking, en hopelijk zien we jullie daar!

Veel liefs,

Leidsters van Chiro Klaasje